Referencer & samarbejdspartnere

Her har jeg publiceret nogle af alle de fine omtalelser og udtalelser, jeg har modtaget gennem årene.

Referencer

Vi har igennem længere tid haft et godt samarbejde med Carina fra Art of flowers. Hendes professionelle tilgang til alle arbejdsopgaver giver de bedste resultater til ethvert arrangement. 
Vi er glade for hendes rolige sind og hendes evne til altid at kunne tænke kreativt og ud af boksen.
Hendes imødekommenhed og service er langt over det forventede og dette gør hende til vores samarbejdspartner.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger af Carina Sølberg til alle fester.

Kristina Hedegaard,
Restaurant Teglværksskoven
Restaurant Sct. Knuds
Ellinge Forsamlingshus
Totalarrangementer 

På kursusstation Knudshoved har vi igennem de sidste 11 år arbejdet sammen med Carina med stor glæde. Carina er meget kreativ og lytter altid til gæsternes ønsker, og kommer gerne med forslag til det enkelte arrangement, så det danner en helhed. Om det er den lille intime fest eller det store slots arrangement så kommer Carina altid med super input på en meget positiv måde. Carina kommer altid selv og pynter op uanset hvilket tidspunkt det er på dagen , hvilket er en stor fordel for både os og vores gæster, og det er altid med meget friske blomster. Vi vil helt sikkert arbejde sammen med Carina i mange år endnu.

Rene Nygaard, Kursusstation Knudshoved

partner_knudshoved.png

Kære Carina + team
Hvor er jeg glad for at jeg valgte jer til at være med at skabe rammerne og stemningen om det der skulle blive en af de smukkeste og største fester som jeg og 3000 andre fik lov at opleve.  Det at I fangede den ånd jeg ønskede for hele arrangementet, det var så tydeligt at se i jeres dekorationer og det at I tog hånd om og lod jer inspirere af stedet og det rå og stolte i kulturen, det var mere og bedre end jeg nogensinde havde turde håbe på.


Janni Clausen, Eventkoordinator på Lindøværftet

reference_lindoe

Carina og Broholm Slot har et formidabelt samarbejde omkring blomsterudsmykning til diverse arrangementer. På Broholm Slot afholdes der mange selskaber eksempelvis bryllupper, fødselsdage, barnedåb samt konfirmationen. Til alle disse selskaber, leverer Carina de flotteste blomsterdekorationer. Carina har også kreeret blomster til et kinesisk bryllup der skulle holdes på Broholm Slot, og hun var i tæt kontakt med det kinesiske brudepar omkring ønsker for udformning af blomsterportal samt store blomsteropsatser til bryllupsfesten. Endnu et kinesisk bryllup venter forude, hvor Carina selvfølgelig får lov til at udfolde sig kunstnerisk. Hver gang Carina leverer blomster til Broholm Slot, glæder vi os over hendes fantastiske kreativitet samt dygtighed, og kan mærke at hun følger med i tidens trend. De allerbedste ønsker om et fortsat godt samarbejde fra os alle på Broholm Slot.  Kærlig hilsen Nanne Broholm Slot

Nanne Rudolph, Broholm Slot

partner_broholm.jpg

Samarbejdspartnere