Begravelse

Når man er i sorg og skal tage afsked med en af sine nære, kan det være utrolig svært at tage stilling til blomster, kranse og evt. udsmykning af kirken.
Af denne grund lægger jeg meget vægt på, at situationen skal være så tryg og rolig som muligt – så man alligevel formår at få bestilt lige præcis dét, man ønsker.
Dette er desværre ofte svært i et travlt forretningslokale. Af den grund kan vi mødes enten ved jer eller hos mig, da jeg erfaringsmæssigt ved, at det giver ro til at få talt om tingene og finde frem til den rigtige løsning vedrørende blomsterne.

Jeg leverer også bånd med guldfrynser og guldskrift i forskellige farver og bredder.

Hjerte til begravelse

Krans til begravelse

Kistepynt til begravelse

Reference fra begravelse

Kære Carina,
Tusind tusind tak for den flotteste, smukkeste og mest naturlige båredekoration, jeg/vi nogensinde har set. Det var lige ramt spot on – og er sikker på, at både vores mor og din farmor er enige. Den blev beundret og kommenteret så meget, og nu ligger den på min fars grav lige foran stenen. Det samme gælder for kransen, du lavede fra os børn med familier – og de små søde buketter, der bare gled helt naturligt ind i båredekorationen, da vi lagde dem på kisten. Du skal have så mange tak.
Mange gode hilsener fra os allesammen
Anne

Kontakt

Art of flowers ved Carina Sølberg Andersen

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig på:

Mail: Carina@artofflowers.dk

Mobil: +45 27269996

Følg mit arbejde:

Kontaktformular

    Ja tak, jeg ønsker at kontakte Art of Flowers!