Begravelse

Når man er i sorg og skal tage afsked med en af sine nære, kan det være utrolig svært at tage stilling til blomster, kranse og evt. udsmykning af kirken.
Af denne grund lægger jeg meget vægt pĂĄ, at situationen skal være sĂĄ tryg og rolig som muligt – sĂĄ man alligevel formĂĄr at fĂĄ bestilt lige præcis dĂ©t, man ønsker.
Dette er desværre ofte svært i et travlt forretningslokale. Af den grund kan vi mødes enten ved jer eller hos mig, da jeg erfaringsmæssigt ved, at det giver ro til at få talt om tingene og finde frem til den rigtige løsning vedrørende blomsterne.

Jeg leverer ogsĂĄ bĂĄnd med guldfrynser og guldskrift i forskellige farver og bredder.

Hjerte til begravelse

Krans til begravelse

Kistepynt til begravelse

Reference fra begravelse

Kære Carina,
Tusind tusind tak for den flotteste, smukkeste og mest naturlige bĂĄredekoration, jeg/vi nogensinde har set. Det var lige ramt spot on – og er sikker pĂĄ, at bĂĄde vores mor og din farmor er enige. Den blev beundret og kommenteret sĂĄ meget, og nu ligger den pĂĄ min fars grav lige foran stenen. Det samme gælder for kransen, du lavede fra os børn med familier – og de smĂĄ søde buketter, der bare gled helt naturligt ind i bĂĄredekorationen, da vi lagde dem pĂĄ kisten. Du skal have sĂĄ mange tak.
Mange gode hilsener fra os allesammen
Anne

Kontakt

Art of flowers ved Carina Sølberg Andersen

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig pĂĄ:

Mail: Carina@artofflowers.dk

Mobil: +45 2627 9996

 

Følg mit arbejde:

Kontaktformular

    Ja tak, jeg ønsker at kontakte Art of Flowers!