Udtalelser fra privatpersoner

Her har jeg publiceret nogle af alle de fine omtalelser og udtalelser, jeg har modtaget gennem årene.

Brud Hotel Stella Maris

Hej Carina
Derudover vil jeg sige mange mange tak for de smukke blomster til vores bryllup+dåb på Stella Maria. Det var præcis som jeg ønskede det og bedre endnu. Jeg fik helt tårer i øjnene da jeg så brudebuketten - den var perfekt. Mange tak fordi du var med til at gøre vores dag så smuk.


Kærlig hilsen
Karoline

Brudepar Hotel Stella Maris

Vi vil bare sige mange tak for de rigtig fine blomster og dekorationer, som du havde lavet til os og vores fest i lørdags! Vi fik rigtig meget ros fra vores gæster, især for brudebuketten og borddekorationerne. Især var der mange der kommenterede den skønne duft fra pæonerne. Og her må jeg spørge, er det en speciel slags pæoner? De duftede helt fantastisk.
Vi var også rigtig glade for de fine blomster til bryllupskagen - præcis som vi havde forestillet os! :)

 
Med venlig hilsen
Kristina & Kasper Ege Scharff
 

Brudepar Hotel Stella Maris

Kære Carina, 
Tusind tak for de skønneste blomster til vores bryllupsdag! 
Du ramte virkelig plet i forhold til vores ønsker  -  godt arbejde! 
Den flotte brudebuket holdt enda 2 dage i oasis - og du får lige et billede med på vejen!

 
Kærligst,
 Jenny og Anders
 

Brudepar fra England

Carina
We are just about recovered from the incredible wedding-slot-fest extravaganza and still dreaming of that magical weekend of eating, drinking, dancing, waltzing, schnappsing, speeches, signing, crazy Danish kissing/sock-cutting traditions and more. Thank you for doing such a brilliant job on the flowers which were absolutely beautiful: the bouquets and headpieces were stunning, the church was tastefully, perfectly adorned in fresh spring greens, and the main dining hall looked AMAZING. It took everyone’s breath away including ours; we loved it.

We enjoyed working with you very much; we really felt that you listened and took on board what we wanted when we met at your home in March and the end product certainly did not disappoint. We would not hesitate to recommend you.

You probably took lots of photos yourself but here are some of the professional ones in case you wanted to add them to your portfolio!


 All the best
Anne and William
 

Brudepar Holckenhavn Slot

Kære Carina.
Tusind tak for din hjælpe i forbindelse med vores bryllup d. 10. september. Det var nogle fantastisk smukke blomster, lige fra brudebuketten, æresporten og til pynten i kirken. Vi havde en helt fantastisk dag, helt eventyrlig og meget overvældende.
Det er en dag vi aldrig glemmer.


Kærlig hilsen 
Stine og Jakob
 

Norsk brudepar Holckenhavn Slot

Kjære Carina.
Tusen tusen takk for de fantastisk vakre blomstene du lagde i anledning vårt bryllup. De var enda vakrere enn jeg hadde forestilt meg. Bordet i Riddersalen var helt magisk, alle gjestene var imponert. Blomstene i kirken og Brudebuketten var helt utrolige. Alt var så utrolig vakkert. 
Tusen tusen takk for at du var med på å gjøre dagen vår fantastisk. :)

 
Mvh
Lene og Stian

Brud Holckenhavn Slot

Tusind tak for nydelige blomster!! Det var helt perfekt, lige hvad jeg ønsket mig!!

Hilsen Martine
 

Sølvbrudepar Holckenhavn Slot

Kære Carina
Jeg nåede ikke at træffe dig i fredags, da du var ude med blomsterne til vores sølvbryllup. Jeg vil gerne takke dig for de flotte dekorationer. De var helt, som jeg havde tænkt; min mand og jeg og også min mor, der jo har været aktiv blomsterdekoratør i 50 år, og mine søskende, som alle elsker blomster og har flotte haver, var meget imponerede.
Tak for det!

 

Brud Holckenhavn Slot

Hej Carina
TAK for et MEGET MEGET fint arrangement, det fangede bare lige præcis min smag og hvordan det skulle se ud, det var bare PERFEKT, og bestemt ikke sidste gang jeg kontakter dig.


Mange venlige hilsner / best regards
Susanne Holmegaard
 

Henry L. Rasmussen, ansat  på Lindøværftet som HR Konsulent

OG så går det op for mig, (ved at kigge på hjemmesiden) at du, sammen med et skarpt og dygtigt team, stod bag ved den helt eventyrligt fantastiske super geniale og særdeles veltilrettelagte udsmykning i forbindelse med vores afskedsfest på Lindø i 2011. Det var en helt igennem perfekt oplevelse at færdes i jeres sublime kulisse-udsmykning, såvel udenfor som indenfor. At HAL ØST i den grad kunne omdannes fra en enorm stor produktionshal med hundredvis af travle svejsere og tonsvis af tungt udstyr til en ufatteligt rar, hyggelig og intim festsal havde jeg aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig.  Jeg har det stadig på nethinden, selv efter adskillige år – det var på alle måder en helt igennem ubeskrivelig, emotionel og visuelt uforglemmelig aften! Om end lidt sent, så stadig lige så velment: En stor Personlig Tak for jer!
 
Venlig hilsen
Henry L. Rasmussen, ansat på værftet som HR Konsulent