Julekurser

Mandag d. 21 nov. kl. 18-22 (farverne rød og brun)
Tirsdag d. 22 nov. kl. 18-22 (farverne grøn og nougat)
Onsdag d. 23 nov. kl. 9-13 (farverne rød og creme) 
Onsdag d. 23 nov. kl. 17-21 (farverne nougat og creme)
Torsdag d. 24 nov. kl. 18-22 (farverne grøn og brun)
Lørdag d. 26 nov. kl. 8:30 - 12:30 (farverne rød og creme)
Lørdag d. 26 nov. kl. kl. 13:30 til 17:30 (farverne brun og grøn)

På disse julehold skal vi lave en Adventspynt, kalenderlys dekoration og en dørpynt. Vi arbejder med den traditionelle Bering stil, som jeg er uddannet i, men krydret med mit eget præg. Vi kommer igennem vikle og stikke teknikkerne og der er plads til alle niveauer på holdet. Jeg forklare og viser først hvad vi skal lave, derefter er det jeres tur og jeg går rundt og hjælper. 
Jeg sørger for alle materialer og alt hvad der skal bruges. I skal blot have værktøj (kniv, sakse, bidetang), godt humør og arbejdslyst med på kurset. 
Lys og pynt bliver de nævnte farver ovenfor og der er ikke mulighed for ændringer. Det er nogle nye og superflotte lys, som jeg glæder mig til at vise jer og arbejde med.
De nævnte farver til lys og bånd kommer i kombination med sølv/champagne og naturmaterialer.
Vi holder en lille pause midtvejs, hvor der vil være kaffe og te, samt lidt sødt til ganen. Hvis i ønsker andet eller mere end det er i meget velkommen til at medbringe det selv.
Vi skal arbejde i mit værksted på Ærøvej 4 i Nyborg.
Pris for kursus og materialer - 550 kr.
Der er tilmelding efter først til mølle princippet. Betalingen på 550kr. for kurset inkl. alle materialer, skal indbetales i forbindelse med tilmeldingen.Tilmeldingen er først gældende når jeg har modtaget betaling. Tilmelding er bindende. 
Tilmelding kan ske på tlf. 27269996 eller via mail til carina@artofflowers.dk