Lindøværftet 2011

Lindøværftet

LINDØVÆRFTET D. 26. NOVEMBER 2011   ___________
 Udtalelse fra Janni Clausen. Eventkoordinator på Lindøværftet. 

"Kære Carina + team
Hvor er jeg glad for at jeg valgte jer til at være med at skabe rammerne og stemningen om det der skulle blive en af de smukkeste og største fester som jeg og 3000 andre fik lov at opleve. 
Det at I fangede den ånd jeg ønskede for hele arrangementet, det var så tydeligt at se i jeres dekorationer og det at I tog hånd om og lod jer inspirere af stedet og det rå og stolte i kulturen, det var mere og bedre end jeg nogensinde havde turde håbe på. 

Tusind tak for et fantastisk stykke arbejde samt velvilje og et godt samarbejde. 
Jeg ville ønske at jeg kunne dele alle billederne af det I skabte i de dage på og op til festen, lige fra de over 1 km lange fakkelveje i regn og stormvejr til 4-5 meter høje træer med lys og værftseffekter og scenepynten ikke mindst. Alle var dybt imponerede! Det var så gennemført og så veludført og flot klaret af en lille blomsterbutik med de få mennesker I er. I kan tage de største opgaver nu, det handler om mod og kreativitet og om at se mulighederne og I havde og kunne det hele! Jeg vil til hver en tid anbefale jer til virksomheder, private og events jeg skulle krydse på min vej.. mange tak!"